MANA Gyógyfüves Mesterbalzsam

A MANA Gyógyfüves Mesterbalzsam Magyarországon kifejlesztett, gyártott és forgalomba hozott természetes, gyógyhatású készítmény.
Kellemes és frissítő, üde illatát a nagy mennyiségű mentol tartalmának köszönheti.
A készítményben fellelhető nagy mennyiségű kurkuma miatt színe jellegzetesen sárga.
A készítmény 12 gyógynövény koncentrátumát, illóolaját és kivonatát tartalmazza! Rendszeres használata csillapítja, és megszünteti a reumás és ízület fájdalmakat. Megnyugtatja az allergiás bőrt, lehúzza a gyulladásokat, és a duzzanatokat. Megszünteti a visszér okozta szúró fájdalmat, és visszahúzza a kiduzzadt ereket.  Izomlazító hatása is van, így oldja az izomgörcsöket.
Az allergiás bőrbetegségeket elmulasztja, regenerálja és hidratálja a bőrt.
Talpmasszírozóként alkalmazva csökkenti a fáradtságérzetet, megnyugtatja a gyulladt szöveteket.

A készítménybe található hatóanyagok:
ALOE VERA: sebgyógyító, allergiacsökkentő, gombaölő, vírusölő, gyulladás gátló. Heges sebek, égések, gyógyulását segíti.
ERDEI FENYŐ: mellkasra, torokra külsőleg, arc és homloküreg gyulladásnál gyulladáscsökkentő, megfázásra légzéskönnyítő.
VADGESZTENYE: jótékony hatással van az erekre, különösen a vénákra, éppen ezért gyakran alkalmazzák visszérbántalmak, lábszárfekély és vérkeringési zavarok esetén.
Külsőleg fekélyek és bőrbetegségek kezelésére használják.
KÖRÖMVIRÁG: külsőleg visszeres betegségek gyógyítására, fekélyek borogatására használható. Ekcéma ellen külsőleg alkalmazva is hatásos.
MENTOL: megfázás és nátha ellen belélegezve csökkenti az orrnyálkahártya gyulladását, rovarcsípéseknél  enyhíti a viszketési ingert. Reuma és köszvény esetén is nagyon jó hatású akár masszázsként. Fejfájás és migrén esetén a homlok és a halánték területén közvetlenül a bőrbe dörzsölve csillapítja a fejfájást.
KÁMFOR: érzéstelenítő hatása van, orrdugulás mellett a kámfor segít a köhögés enyhítésében is. A mellkasra kenve a légcsőhurutos megbetegedések, asztma, és más légúti betegségek gyógyításában kivallóan alkalmazható. A bőrbe dörzsölve fájdalom csillapító hatása van ezért hátfájásra, reumára vagy akár idegbecsípődési fájdalmak enyhítésére is használhatjuk.
ÁRNIKA: reumatikus panaszok, izomfájdalmak, gyulladások kezelésére alkalmazható. Gyulladás- és fájdalomcsökkentőként ismert, külsőleg fertőtlenítő, sebgyógyító hatású, kelések, vérömlenyek, csonttörések okozta ödémák, zúzódások, rándulások kezelésére ajánlott.
KAMILLA: tisztítja a légutakat, nyugtató anyagokat is tartalmaz. Gyulladáscsökkentő, sebkezelésre, arc-, és hajápolásra javallják.
ROZMARING: fájdalomcsillapításra izom és ízületi panaszok esetén használják, keringést fokozó és gyulladáscsökkentő hatása  is van.
BORÓKA: bőrbetegségekre, ekcémára, reumatikus panaszokra javallott.
KAKUKKFŰ: görcsoldó, vérbőséget fokozó, nyugtató, fertőtlenítő, izomfájdalom csökkentő hatása van.
KURKUMA: csillapító hatású, csökkenti a duzzanatokat. Rándulásra, izomlázra, zúzódásokra és viszketésre kiváló segítség. Bőrfiatalító, bőrszépítő vérkeringés serkentő. Indiában a nők kurkumás vizet használnak arcmosásra, aranyló, fénylő színt kölcsönöz a bőrnek, ezenkívül kitűnően tisztítja a pórusokat, szabályozza a faggyúmirigyek működését, fokozza a vérkeringést, támogatja a kollagén termelődését kívülről és belülről egyaránt.
Bőrsérülésre, égési sebekre, vágott sebekre, horzsolásokra, véraláfutásokra, és kötőhártya gyulladásra is kiváló.
A termék tömege: 250 ml
Ár: 3 990 Ft 
Megrendelhető!

Nincsenek megjegyzések :